Українська кухня » Страница 7

  • 11 декабрь, 2013 436

    Редиску натирають на тертці. Додають також натерті на тертці з великими отворами яблука, дрібно нарізані ріпчасту і зелену цибулю, мариновані огірки, зелень петрушки. Солять, перемішують. Заправляють вершками або соусом майонез.

    Детальніше …

  • 11 декабрь, 2013 526

    Редиску нарізають тоненькими скибочками, заправляють сіллю і сметаною (можна додати молотий чорний перець, цукор, оцет).

    Детальніше …

  • 10 декабрь, 2013 680

    Овочі обчищають, нарізають кубиками, з’єднують з натертими на тертці з великими отворами яблуками, дрібно нарізаною зеленою цибулею, додають консервований зелений горошок, цукор, сіль. Потім перемішують, заправляють соусом…

    Детальніше …

  • 10 декабрь, 2013 474

    Зварені у шкірці картоплю, моркву і буряки обчищають, нарізають дрібними кубиками, цибулю ріпчасту — кільцями або півкільцями. Овочі викладають букетами, заправляють соусом майонез, сіллю і оформлюють зеленню петрушки.

    Детальніше …

  • 10 декабрь, 2013 749

    Нарізані часточками томати змішують з вареною квасолею або зеленим горошком, дрібно нарізаною цибулею, посіченими звареними круто яйцями, заправляють салатною заправою або соусом майонез і оформлюють зеленню петрушки.

    Детальніше …

  • 10 декабрь, 2013 517

    Підготовлені буряки і гриби відварюють окремо до готовності, нарізають соломкою, а ріпчасту цибулю — кільцями або півкільцями, змішують, солять, заправляють салатною або часниковою заправою, прикрашають зеленню петрушки.

    Детальніше …

  • 10 декабрь, 2013 502

    Зварені в шкірці з додаванням оцту буряки чистять і шаткують, заправляють оцтом, олією, сіллю і тертим хріном.

    Детальніше …

  • 10 декабрь, 2013 547

    Моркву натирають на тертці з великими отворами, а хрін — з малими. Обчищені від шкірки і насіннєвого гнізда яблука нарізають соломкою. Все змішують, заправляють сметаною, цукром, сіллю. Перед подаванням салат прикрашають зеленню петрушки.

    Детальніше …

  • 10 декабрь, 2013 477

    Квашену капусту, якщо вона дуже кисла, промивають холодною водою, з’єднують з натертими на тертці з великими отворами морквою і яблуками, нарізаною ріпчастою цибулею, перемішують, додають олію або сметану, цукор. Салат викладають гіркою у салатник і посипають нарізаною зеленою цибулею.

    Детальніше …

  • 10 декабрь, 2013 1057

    Білоголову капусту і моркву шаткують, перетирають із сіллю, додають оцет, заправляють сметаною і посипають дрібно нарізаною зеленою цибулею. Викладають у салатник гіркою, прикрашають часточками томатів, лимонів, зеленню петрушки і кропу, посипають тертим сиром.

    Детальніше …

  • 10 декабрь, 2013 521

    Підготовлений солодкий перець нарізають соломкою, змішують із свіжими огірками, нарізаними кубиками, нашаткованою білоголовою капустою, кружальцями томатів, відвареним розсип-частим рисом, а також нарізаною шинкою. Додають дрібно нарізану ріпчасту цибулю, зелень петрушки, сіль і гірчицю. Все перемішують. При подаванні заправляють соусом майонез.

    Детальніше …

  • 10 декабрь, 2013 536

    Червону редиску (білу обчищають від шкірки) нарізають скибочками, шаткують щавель і змішують усе з нарізаною зеленою цибулею, зеленим горошком, посіченими звареними круто яйцями.

    Детальніше …

  • 10 декабрь, 2013 1442

    Огірки, червону редиску (білу обчищають від шкірки) нарізають скибочками і змішують з дрібно нарізаною зеленою цибулею, солять.

    Детальніше …

  • 10 декабрь, 2013 402

    Обчищену редьку натирають на тертці з великими отворами, додають сіль, соус майонез.

    Детальніше …

  • 10 декабрь, 2013 618

    Підготовлений зелений салат латук нарізають, викладають на середину салатника гіркою, навколо розміщують букетиками овочі:

    Детальніше …

  • 10 декабрь, 2013 522

    Підготовлену редьку і моркву натирають на тертці з невеликими отворами, волоські горіхи і часник розтирають. Усе перемішують, поливають лимонним соком, додають сіль, розтерту свіжу цедру лимона і знову перемішують.

    Детальніше …

  • 10 декабрь, 2013 535

    Підготовлену редьку натирають на тертці, заправляють сіллю, олією (можна заправити пасерованою на олії ріпчастою цибулею). Перед подаванням посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки.

    Детальніше …

  • 10 декабрь, 2013 561

    Підготовлену редьку і моркву натирають на тертці з маленькими отворами. Додають натерті антонівські яблука, розтертий часник, лимонний сік, сіль і перемішують.

    Детальніше …