Українська кухня » Страница 7
Редиску натирають на тертці. Додають також натерті на тертці з великими отворами яблука, дрібно нарізані ріпчасту і зелену цибулю, мариновані огірки, зелень петрушки. Солять, перемішують. Заправляють вершками або соусом майонез.
Детальніше …
Редиску нарізають тоненькими скибочками, заправляють сіллю і сметаною (можна додати молотий чорний перець, цукор, оцет).
Детальніше …
Овочі обчищають, нарізають кубиками, з’єднують з натертими на тертці з великими отворами яблуками, дрібно нарізаною зеленою цибулею, додають консервований зелений горошок, цукор, сіль. Потім перемішують, заправляють соусом…
Детальніше …
Зварені у шкірці картоплю, моркву і буряки обчищають, нарізають дрібними кубиками, цибулю ріпчасту — кільцями або півкільцями. Овочі викладають букетами, заправляють соусом майонез, сіллю і оформлюють зеленню петрушки.
Детальніше …
Нарізані часточками томати змішують з вареною квасолею або зеленим горошком, дрібно нарізаною цибулею, посіченими звареними круто яйцями, заправляють салатною заправою або соусом майонез і оформлюють зеленню петрушки.
Детальніше …
Підготовлені буряки і гриби відварюють окремо до готовності, нарізають соломкою, а ріпчасту цибулю — кільцями або півкільцями, змішують, солять, заправляють салатною або часниковою заправою, прикрашають зеленню петрушки.
Детальніше …
Зварені в шкірці з додаванням оцту буряки чистять і шаткують, заправляють оцтом, олією, сіллю і тертим хріном.
Детальніше …
Моркву натирають на тертці з великими отворами, а хрін — з малими. Обчищені від шкірки і насіннєвого гнізда яблука нарізають соломкою. Все змішують, заправляють сметаною, цукром, сіллю. Перед подаванням салат прикрашають зеленню петрушки.
Детальніше …
Квашену капусту, якщо вона дуже кисла, промивають холодною водою, з’єднують з натертими на тертці з великими отворами морквою і яблуками, нарізаною ріпчастою цибулею, перемішують, додають олію або сметану, цукор. Салат викладають гіркою у салатник і посипають нарізаною зеленою цибулею.
Детальніше …
Білоголову капусту і моркву шаткують, перетирають із сіллю, додають оцет, заправляють сметаною і посипають дрібно нарізаною зеленою цибулею. Викладають у салатник гіркою, прикрашають часточками томатів, лимонів, зеленню петрушки і кропу, посипають тертим сиром.
Детальніше …
Підготовлений солодкий перець нарізають соломкою, змішують із свіжими огірками, нарізаними кубиками, нашаткованою білоголовою капустою, кружальцями томатів, відвареним розсип-частим рисом, а також нарізаною шинкою. Додають дрібно нарізану ріпчасту цибулю, зелень петрушки, сіль і гірчицю. Все перемішують. При подаванні заправляють соусом майонез.
Детальніше …
Червону редиску (білу обчищають від шкірки) нарізають скибочками, шаткують щавель і змішують усе з нарізаною зеленою цибулею, зеленим горошком, посіченими звареними круто яйцями.
Детальніше …
Огірки, червону редиску (білу обчищають від шкірки) нарізають скибочками і змішують з дрібно нарізаною зеленою цибулею, солять.
Детальніше …
Обчищену редьку натирають на тертці з великими отворами, додають сіль, соус майонез.
Детальніше …
Підготовлений зелений салат латук нарізають, викладають на середину салатника гіркою, навколо розміщують букетиками овочі:
Детальніше …
Підготовлену редьку і моркву натирають на тертці з невеликими отворами, волоські горіхи і часник розтирають. Усе перемішують, поливають лимонним соком, додають сіль, розтерту свіжу цедру лимона і знову перемішують.
Детальніше …
Підготовлену редьку натирають на тертці, заправляють сіллю, олією (можна заправити пасерованою на олії ріпчастою цибулею). Перед подаванням посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки.
Детальніше …
Підготовлену редьку і моркву натирають на тертці з маленькими отворами. Додають натерті антонівські яблука, розтертий часник, лимонний сік, сіль і перемішують.
Детальніше …