Другі страви » Страница 5

  • 26 октябрь, 2014 758

    ГОЛУБЦІ З КАРТОПЛЕЮ Приготування: 1. Картопля очисти і натри на дрібній тертці — як на деруни. 2. Очищену моркву натри на крупній тертці, додай в картоплю. 3. Посолити, поперчити за смаком, вимішати до однорідності. 4. Цибулину подрібнюв, обсмажити на олії на розігрітій сковороді. 5. На сковороду виклади картоплю і протушкуй, щоб пішов крохмаль. Постійно помішуй, картопляна мас- са повинна

    Детальніше …

  • 26 октябрь, 2014 701

    Приготування: 1. З борошна, масла, яйця, щіпки солі і 3 ст. л. води заміси тісто. Загорни в плівку і постав в холод на 2 години. 2. Лук подрібнюв, обсмажити на олії. Додай нарізані гриби і протушкуй. Остуди. тунець ра- зомні виделкою. З’єднай тунець і гриби, посолити, поперчити, додай зелень за смаком (шпинат, кріп, кінзу). 3. Тісто розкачати в пласт товщиною 3-5 мм. виклади в форму. На тісто

    Детальніше …

  • 25 октябрь, 2014 594

    КАРТОПЛЯНИЙ РУЛЕТ Приготування: 1. Картопля очисти і звари цілим до готовності. Остуди і натри на крупну тертку. 2. Лук подрібнювати, обсмажити на олії 5 хвилин. 3. Гриби при необхідності відвари, а потім додай до цибулі і смаж, поки впоратися зайва рідина. 4 Додамо паприку, сіль, перець, дай охолонути. 5. З картоплі, муки та яйця заміси тісто, посоли. 6. Присипаючи поверхню борошном, розкачати

    Детальніше …

  • 22 октябрь, 2014 527

    Піца з куркою «Цезар» Натри філе 3 чайними ложками часниковою приправи, обсмаж на грилі протягом 5-7 хвилин з кожного боку і наріж тонкими скибочками. Розверни тісто і, попередньо змастивши одну сторону рослинним маслом, виклади на решітку гриля. Обсмаж до утворення скоринки (7-2мінути) і переверни. Ще раз змасти кірку маслом, посип залишилася приправою і 2 ст. ложками сиру. Прикрий кришкою і

    Детальніше …

  • 21 октябрь, 2014 675

    Пікантна вегетаріанська піца Змішай Рікотта з 1 ст. ложкою маринаду і помісти в холодильник. Овочі наріж на 2-4 частини кожен, з’єднай з декількома ст. ложками маринаду і на 15 хвилин помісти в морозильник, щоб змішалися аромати. Потім нагрій гриль і обсмажити їх на среднесильному вогні протягом 2-4 хвилин з кожного боку. Як тільки овочі охолонуть, наріж їх кубиками або брусочками. Розверни

    Детальніше …

  • 21 октябрь, 2014 680

    Піца з креветками і ананасом Змішай приправу з 1 ст. ложкою оливкової олії, апельсиновим соком і залий окремо креветки й овочі. Постав на 15 хвилин у холодильник. Нанизай креветки на дерев’яні палички і обсмаж на грилі протягом 5-7 хвилин. Також обсмаж овочі, поки вони не стануть ніжно-хрусткими, після чого поріж на невеликі кубики або брусочки. Змасти тісто з одного боку рослинним маслом і

    Детальніше …

  • 21 октябрь, 2014 702

    ФАРШИРОВАНІ РАКУШКИ Приготування: 1. Ракушки відвари до готовності, дай охолонути. 2. Помідори і зелень наріж дрібно, змішай з сиром (можна додати трохи майонезу або сметани), посоли за смаком. 3. Наповни сирною масою черепашки і подавай на стіл.

    Детальніше …

  • 21 октябрь, 2014 602

    Піца для закоханих Поріж телятину на стейки і натри маринадом. Овочі роздягли на половинки і змасти невеликою кількістю оливкової олії. Нагрій гриль і обсмажити стейки і овочі до рум’яної скоринки — 5-7 хвилин з кожного боку. Виклади тісто на решітку, попередньо змастивши нижню частину оливковою олією, і запечи до готовності. Потім переверни, виклади на корж половину сиру, тонко нарізані скибочки

    Детальніше …

  • 20 октябрь, 2014 412

    Рулет з яловичини Приготування: 1. Яловичину наріж шматочками поперек волокон товщиною до 1 см. 2. Соєвий соус змішай з цукром в пропорції 2: 1. 3. Яловичину отбей, змасти кожен шматочок соусом і залиш маринуватися на 10-15 хвилин. Перець наріж соломкою. Виклади на м’ясо і загорни рулетиками. Сколи зубочисткою. Змасти ще раз соусом і підсмаж на грилі або сковороді.

    Детальніше …

  • 20 октябрь, 2014 535

    МЛИНЧИКИ З ОВОЧАМИ Приготування: 1. З молока, яєць, борошна заміси тісто. Додай трохи цукру і дрібку солі. Випікай млинці на сковороді. 2. Капусту нашаткуй. Огірок наріж кружечками. Зелень подрібнити, все перемішати, заправити оливковою олією, посоли за смаком. 3. На середину млинця постав циліндр. В нього виклади салат, зверху шматочки риби. Циліндр акуратно прибери, а чашечку перев’яжи пір’ям

    Детальніше …

  • 19 октябрь, 2014 509

    Тушковані кабачки Приготування: 1. З кабачків, не розрізаючи, видали м’якоть. Поклади в підсолену воду на 30 хв. 2. Фарш підсмаж на рослинній олії на сковороді до золотистого кольору. Додай спеції, часник, посоли. Дай трохи охолонути і начини кабачки. Акуратно обсмаж кабачки на сковороді. 3. Йогурт і сметану змішай, протри крізь сито, влий 4 ст. води. Крохмаль розведи в склянці води і теж улий в

    Детальніше …

  • 19 октябрь, 2014 666

    Романтична яечня Приготування: 1. Сосиски розріж уздовж, але не до кінця. «Виверни» їх, щоб вийшло сердечко, і сколи зубочисткою. 2. Виклади сосиски на сковорідку з рослинним маслом. 3. Вбий в середину «серця» по яйцю і смаж до готовності. 4. Можна додати тертий сир за смаком і зелень. Посолити і поперчити.

    Детальніше …

  • 19 октябрь, 2014 382

    МЛИНЦЕВИЙ ОМЛЕТ Приготування: 1. Збий яйця з майонезом до однорідної маси. 2. На розігрітій сковороді підсмаж нарізану шинку з подрібненою цибулею. Помідор наріж. 3. Також підсмаж тонкі млинці. 4. На один край млинця виклади начинку з шинки з цибулею і помідором (можна додати кукурудзу або горошок). 5. Накрити другою половиною чи заверни рулетом.

    Детальніше …

  • 19 октябрь, 2014 505

    Мафіни з омлету Приготування: 1. Розігрій духовку до 175 ° С і підготуй формочки. 2. В мисці збий яйця з молоком, тертим сиром, посолити, поперчити. 3. Бекон наріж шматочками, додай в омлет. Також додай овочі. Якщо використовуєш заморожені, дай їм трохи опаять. Перемішай і розклади по формочках. 4 Випікай в духовці приблизно 25 хв.

    Детальніше …

  • 18 октябрь, 2014 534

    Кабачки з жульєном Приготування: 1. Гриби відвари до готовності. 2. Сир натри на дрібній тертці, цибулю подрібнити. Борошно спассеруйте на розігрітій сковороді до рожевого відтінку. 3. Кабачки разріжь уздовж. З половинок вибери м’якоть. 4. Обсмаж цибулю, додай гриби. Протушкуй 10 хв. Змішай сметану з борошном, посолити, поперчити. Додай стакан води, перемішай і даси сковороду. Доведи до кипіння

    Детальніше …

  • 18 октябрь, 2014 562

    Картопляна тортилья Приготування: 1. Вимиту картоплю очисти і нарізати кружечками завтовшки 5 мм. 2. Влий півсклянки оливкової олії в глибоку сковороду. 3. Виклади шарами картоплю і дай протушкувати на середньому вогні 15 хвилин. Коли стане м’яким, переклади шумівкою на тарілку. 4. В цьому ж олії протушкуй нарізаний лук. Акуратно з’єднай з картоплею, виклади в форму. 5. Збий яйця виделкою,

    Детальніше …

  • 18 октябрь, 2014 456

    Фаршировані кальмари Приготування: 1. Рис відварити до напівготовності. 2. Тушки кальмарів промий, зніми плівки, видали хрящі. Цибулю і моркву очисти, дрібно наріж, обсмаж. Потім додай нарізані печериці -туші 5-7 хв. 3. З’єднай зажарку з рисом, додай нарізаний перець (можна додати також кукурудзу), зелень, посолити, поперчити, перемішати. 4. Наповни тушки кальмарів, край сколи зубочисткою. На

    Детальніше …

  • 17 октябрь, 2014 601

    Омлет з кабачком і морквою Приготування: 1. Кабачки наріж тонкими кружечками. Морква також наріж тонкими кружечками. 2. Цибулину наріж півкільцями, зелень подрібнити. 3. Обсмаж цибулю на сковороді, додай моркву, трохи протушкуй, потім додай кабачки. Знову протушкуй. 4. Яйця збий, влий молоко і додай натертий на дрібній тертці твердий сир. Посолити, поперчити і залий цією масою овочі. 5. Посип

    Детальніше …

  • 17 октябрь, 2014 1775

    Рулет з перця Приготування: 1. Перці запечи на решітці в духовці при температурі 200 ° С 20 хвилин. Переклади перці в поліетиленовий пакет на 10 хв. 2. Дістань перці з пакету, зніми шкірочку, видали серцевину і наріж смужками. 3. Горіхи подрібнити у блендері до стану борошна. Додай аджику і зелень, ще раз подрібнюй. 4. Намаж горіхову пасту на смужки перцю і загорни їх рулетом.

    Детальніше …

  • 16 октябрь, 2014 454

    ОМЛЕТ СО ШПИНАТОМ Приготування: 1. Шпинат промий, видали черешки, обдай окропом. Замороженому дай розтанути, надлишок води відіжми. 2. Наріж шпинат. Бринзу натри на крупній тертці. 3. Яйця збий з молоком в блендері, додай бринзу. 4. На сковороді розігрій вершкове масло, протушкуй 2 хв шпинат і залий яєчною масою. Смаж 5 хв до скориночки і переверни на інший бік. Інгредієнти: / пучок шпинату

    Детальніше …

  • 16 октябрь, 2014 521

    Запеканка з цвітної капусти з беконом 1. Цвітну капусту розбери на суцвіття. Поклади в киплячу підсолену воду і вари 6-8 хвилин. Відкинь на друшляк. Помідори наріж часточками. Цибулину наріж півкільцями, бекон — шматочками, часник подрібнити. 2. На розігрітій сковороді обсмажити часник, щоб з’явився аромат, потім відразу поклади бекон, смаж до рум’яності і переклади в тарілку. А на сковороді

    Детальніше …