Українська кухня » Страница 4

  • 30 декабрь, 2013 1098

    Сало ШПИК шпигують часником і варять у підсоленій воді, наприкінці варіння додають чорний перець горошком. Готове сало охолоджують і нарізають на порції.

    Детальніше …

  • 30 декабрь, 2013 480

    М’ясо миють, очищають від плівки, відбивають, збризкують оцтом і залишають на 12 год.

    Детальніше …

  • 30 декабрь, 2013 492

    М’ясо без кісток добре відбивають, солять, кладуть посередині цілі круто зварені яйця, загортають у вигляді рулету і зав’язують його ниткою.

    Детальніше …

  • 30 декабрь, 2013 583

    Тушки курей миють, розділяють на четвертинки, заливають водою, солять і варять на слабкому вогні з овочами доти, доки м’ясо не відділятиметься від кісток.

    Детальніше …

  • 29 декабрь, 2013 776

    Курей відварюють, відокремлюють м’ясо від шкіри та кісток і нарізають дрібними кубиками.

    Детальніше …

  • 29 декабрь, 2013 1042

    На зачищене від плівок, посипане сіллю і меленим перцем м’ясо кладуть сало шпик, натерте часником і нарізане брусочками.

    Детальніше …

  • 29 декабрь, 2013 1071

    М’ясо (телятину) відбивають, солять, перчать. На нього викладають фарш, зверху — цілі круто зварені яйця і загортають у вигляді рулету у марлю, перев’язують шпагатом, кладуть у киплячу воду і варять при слабкому кипінні 2 год.

    Детальніше …

  • 29 декабрь, 2013 813

    Підготовлений свинячий шлунок наповнюють фаршем, зашивають і варять у підсоленій воді з овочами 3—3,5 год.

    Детальніше …

  • 29 декабрь, 2013 1020

    Підготовлені свинячі голови розрубують, промивають, заливають водою і варять при слабкому кипінні 6 год.

    Детальніше …

  • 29 декабрь, 2013 510

    Яловичину зачищають, злегка відбивають, краї підрізають за формою квадрата.

    Детальніше …

  • 28 декабрь, 2013 1243

    Котлетне м’ясо (нежирне) пропускають крізь м’ясорубку, додають воду, яйця (1,5 шт.), сіль, розтертий часник, чорний мелений перець і добре перемішують.

    Детальніше …

  • 28 декабрь, 2013 917

    Свинину нарізають дрібними кубиками або пропускають крізь м’ясорубку з решіткою з великими отворами, додають дрібно посічений або розтертий із сіллю часник, чорний мелений перець і перемішують. Підготовлені кишки наповнюють фаршем і ставлять на 5—6 год у холодне місце. Потім ковбасу проколюють у кількох місцях і смажать у жаровій шафі.

    Детальніше …

  • 28 декабрь, 2013 536

    Свинячий окіст без кісток шпигують часником і цибулею, посипають чорним меленим перцем, сіллю і кладуть у каструлю з нержавіючої сталі.

    Детальніше …

  • 28 декабрь, 2013 648

    Шинку і варену картоплю нарізають дрібними кубиками. Цибулю злегка пасерують на вершковому маслі.

    Детальніше …

  • 28 декабрь, 2013 660

    Обчищені варені буряки, білоголову капусту, яблука нарізають соломкою. Капусту перетирають із сіллю, зливають сік, змішують з яблуками, буряками і заправляють соусом майонез і лимонною кислотою. Салат прикрашають кусочками шинки, гуски, часточками круто звареного яйця, кружальцями огірка, томатів і зеленню петрушки або листками зеленого салату.

    Детальніше …

  • 27 декабрь, 2013 572

    Філе риби без шкіри і кісток, ріпчасту цибулю пропускають крізь м’ясорубку. Додають картопляний крохмаль, сіль, чорний мелений перець і молоко або воду.

    Детальніше …

  • 27 декабрь, 2013 535

    Філе риби без шкіри і кісток пропускають крізь м’ясорубку разом з ріпчастою цибулею. До фаршу додають білки, чорний мелений перець, сіль.

    Детальніше …

  • 27 декабрь, 2013 618

    Підготовлену рибу розрізають гострим ножем уздовж хребта, розділяють на порціонні куски і солять.

    Детальніше …

  • 26 декабрь, 2013 541

    Білоголову капусту шаткують, прогрівають з оцтом, солять, охолоджують і додають цукор. Потім її змішують з більшою частиною ковбаси, нарізаної дрібними кубиками, зеленим горошком, нашаткованою цибулею, заправляють соусом майонез і чорним меленим перцем. Перед подаванням оформлюють звареним яйцем, ковбасою і зеленню петрушки.

    Детальніше …

  • 26 декабрь, 2013 508

    Оселедець розбирають на філе без шкіри і кісток. Кожний кусок філе розрізають на дві смужки, збризкують олією, змішаною з оцтом і гірчицею. Круто жарені яйця розрізають навпіл і загортають їх у філе. Загорнуті крученики сколюють пластмасовими або дерев’яними паличками. У тарілку для оселедця наливають соус майонез, кладуть крученики, прикрашають кільцями нарізаного червоного маринованого перцю і

    Детальніше …

  • 26 декабрь, 2013 558

    Філе коропа з шкірою без кісток нарізають на порціонні куски, кладуть у каструлю, заливають холодною водою, додають моркву, корінь петрушки, ріпчасту цибулю, лавровий лист, перець горошком, солять і припускають до готовності.

    Детальніше …