Українська кухня » Страница 3

  • 09 май, 2014 724

    Тонкі кусочки шинки підсмажують на сковороді. Виливають поряд з ними яйця, солять і смажать до готовності. При подаванні посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки. Окремо кладуть половинки смажених томатів.

    Детальніше …

  • 09 май, 2014 1020

    Варену шинку (грудинку) нарізають тонкими кусочками, підсмажують на сковороді. Заливають яйцями, посипають сіллю та чорним меленим перцем і смажать до готовності. Перед подаванням посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки.

    Детальніше …

  • 08 май, 2014 1327

    Варені круто яйця обчищають, розрізають вздовж на чотири частини, викладають на порціонну сковороду, солять. Сушені гриби попередньо промивають, замочують на 3—4 год, а потім варять у цій самій воді. Потім нарізають їх і підсмажують на маргарині з дрібно нарізаною цибулею. Гриби і цибулю кладуть зверху на яйця, заливають молочним соусом, посипають меленими сухарями, збризкують розтопленим

    Детальніше …

  • 08 май, 2014 597

    Картопляне пюре заправляють жовтками і з кондитерського мішка випускають у вигляді «гнізд» на блюдо. У підсолену гарячу воду обережно випускають яйця, варять, виймають їх шумівкою і кладуть у картопляні «гнізда». Перед подаванням поливають розтопленим вершковим маслом, посипають червоним меленим перцем.

    Детальніше …

  • 08 май, 2014 2652

    Яйця, борошно, сметану і сіль ретельно перемішують. Суміш поступово розбавляють теплим молоком, проціджують крізь сито, виливають на сковороду, змащену вершковим маслом, і смажать. Подають гарячою, оскільки пряженя швидко осідає і черствіє.

    Детальніше …

  • 08 май, 2014 1439

    Обчищені і помиті печериці нарізають скибочками і смажать до готовності на вершковому маргарині. Потім їх солять, заправляють чорним меленим перцем, заливають яйцями, змішаними з молоком або водою, і доводять до готовності у жаровій шафі. Перед подаванням посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки.

    Детальніше …

  • 08 май, 2014 2664

    Яйця, змішані із сметаною і кукурудзяним борошном, солять, виливають на сковороду з добре розігрітим вершковим маргарином, смажать до готовності. Подають гарячою з гарніром або без нього, посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки.

    Детальніше …

  • 08 май, 2014 1059

    Яйця обережно випускають по одному на тарілку, а з неї у фритюр. Потім їх викладають на крутони (грінки) з пшеничного хліба, обсмажені на маслі. На яйця кладуть підсмажені на вершковому маслі скибочки шинки. При подаванні посередині блюда розміщують букет смаженої у фритюрі зелені петрушки. Окремо подають томатний соус.

    Детальніше …

  • 02 январь, 2014 810

    Шкоринку житнього хліба натирають часником і нарізають скибочками 1 см завтовшки. Сало нарізають дрібними кубиками і смажать до рум’яного кольору. На сковорідку з салом кладуть підготовлені кусочки хліба, обсмажують їх з обох боків до коричневого кольору і подають разом із смаженим салом.

    Детальніше …

  • 01 январь, 2014 2257

    Хліб нарізають тоненькими кружальцями, змащують маслом, посипають подрібненими горіхами, злегка солять і посипають тертим сиром. Перед подаванням на стіл ставлять на 5 хв у гарячу жарову шафу. У кожну готову грінку встромлюють шпажку і перекладають на розігріту тарілку.

    Детальніше …

  • 01 январь, 2014 651

    Бринзу, масло і сардини розтирають до утворення однорідної маси, додають натерту на тертці з дрібними отворами ріпчасту цибулю, червоний мелений перець, цукор, сік з половинки лимона, добре перемішують.

    Детальніше …

  • 01 январь, 2014 469

    У протертий сир додають відварений язик, нарізаний дрібними кубиками, сметану, дрібно нарізану цибулю, перемішують, додають сіль, чорний мелений перець і дрібно посічеїшй часник та кріп.

    Детальніше …

  • 01 январь, 2014 427

    Сир протирають виделкою, З’єднують з консервованою подрібненою печінкою тріски, перемішують з дрібно нарізаною цибулею, додають сіль і чорний мелений перець. Подають у салатнику, уклавши гіркою.

    Детальніше …

  • 01 январь, 2014 405

    Твердий сир, корінь селери натирають на тертці з дрібними отворами, свіжий сир протирають крізь сито, а часник розтирають із сіллю. Продукти змішують, додають дрібно посічену зелень петрушки, заправляють соусом майонез. Масою заповнюють валовани і оздоблюють гілочками зелені петрушки та журавлиною.

    Детальніше …

  • 01 январь, 2014 447

    Зварені круто яйця, ріпчасту цибулю, мариновану ратунду нарізають дрібними кубиками, додають розтертий часник, сіль і соус майонез.

    Детальніше …

  • 31 декабрь, 2013 916

    Твердий сир, зварені круто яйця натирають на тертці з великими отворами, додають дрібно нарізаний часник, сіль, соус майонез і все перемішують. Закуску оформляють зеленню петрушки і тертими жовтками.

    Детальніше …

  • 31 декабрь, 2013 433

    Протертий сир змішують із сметаною, додають розтертий з сіллю часник, дрібно нарізану цибулю, чорний мелений перець і добре перемішують.

    Детальніше …

  • 31 декабрь, 2013 507

    Нарізану на кусочки печінку і цибулю обсмажують у суміші олії і маргарину, охолоджують і двічі пропускають крізь м’ясорубку.

    Детальніше …

  • 31 декабрь, 2013 735

    Зварені круто яйця розрізають уздовж на половинки, обережно виймають жовтки, розтирають їх із сметаною і гірчицею до утворення пухкої маси, додають дрібно нарізану цибулю, сіль, чорний мелений перець, добре перемішують. Приготовленою масою наповнюють білки. Фаршировані яйця кладуть на кружальця огірка, обкладають тоненькими смужками солодкого перцю. На кожну половинку яйця з кондитерського мішка

    Детальніше …

  • 31 декабрь, 2013 648

    Попередньо замочені вимиті гриби заливають половиною кількості води, в якій їх замочували, і варять на слабкому вогні протягом ЗО—40 хв. Потім виймають шумівкою, охолоджують і дрібно нарізають.

    Детальніше …

  • 30 декабрь, 2013 425

    Соус майонез змішують з розчиненим у бульйоні желатином (желе) у співвідношенні 1 : 2.

    Детальніше …