риба » Берегиня

  • 01 октябрь, 2014 771

    Сібас під соусом Приготування: 1. Лук-шалот наріж часточками. Форму для запікання змасти вершковим маслом. Рівномірно розклади половину лука. Філе сибаса помий, просуши, посолити і поперчити. Виклади в форму, збризніть лимонним соком і присип цибулею, кмином і травами. 2. Даси форму рибний бульйон і щільно закрий зверху фольгою. Запікай філе в духовці протягом 20 хвилин при температурі 180 °

    Детальніше …

  • 22 май, 2014 2694

    У рибну котлетну масу додають молоко або воду, пшеничний хліб, дрібно нарізану пасеровану на олії цибулю, сіль, чорний мелений перець і добре вимішують. Формують кульки, змочують їх в яйцях, обкачують у мелених сухарях і смажать на олії. При подаванні кульки поливають розтопленим вершковим маслом; гарнір — овочевий комбінований.

    Детальніше …

  • 22 май, 2014 6375

    Філе риби розрізають на дві частини. Одну злегка відбивають і розділяють на чотири частини, другу пропускають крізь м’ясорубку з додаванням розмоченого у воді хліба і цибулі. У фарш додають сирі яйця (1,5 шт.), сіль, перемішують. Розкладають на відбиті кусочки філе, загортають у вигляді сардельок. Змочують у яйцях, панірують у борошні, смажать на маслі і тушкують з додаванням томатного соусу.

    Детальніше …

  • 21 май, 2014 2754

    Рибне філе і ріпчасту цибулю двічі пропускають крізь м’ясорубку. Додають борошно або картопляний крохмаль, сіль, вимішують. Формують кульки і припускають їх з додаванням рибного бульйону. Подають з розтопленим маслом або соусом сметанним, або соусом сметанним з хріном.

    Детальніше …

  • 21 май, 2014 1942

    З коропа через спинний розріз виймають нутрощі, промивають і виймають кістки. Відварюють попередньо замочені сушені гриби, нарізають і обсмажують їх на маслі разом з дрібно нарізаною цибулею. Грибний бульйон солять і варять на ньому гречану кашу, додають обсмажені з цибулею гриби, сирі яйця, чорний мелений перець, сіль і перемішують. Наповнюють фаршем підготовлені для фарширування тушки,

    Детальніше …

  • 21 май, 2014 1931

    Рибу промивають у холодній воді і солять. Кожну тушку загортають у промащений пергаментний папір, ставлять у гарячу жарову шафу і запікають протягом 1 год. Печену рибу викладають на овальне блюдо. Оформляють кружальцями лимона і поливають частиною соусу. Решту соусу подають окремо у соуснику. Приготування соусу: в каструлю вливають сметану, додають розтерті жовтки, цукор, сіль і дають прокипіти.

    Детальніше …

  • 20 май, 2014 1360

    Нарізане на порціонні кусочки філе судака солять, посипають чорним меленим перцем, панірують у борошні. Обсмажують на олії. Картоплю варять у шкірці, чистять, нарізають кружальцями, смажать. Готову рибу кладуть на порціонну сковороду, обкладають картоплею, нарізаною кружальцями. Заливають сметанним соусом з грибами, посипають твердим тертим сиром, збризкують олією, заливають яйцями (щоб жовтки

    Детальніше …

  • 20 май, 2014 1833

    Тушки риби нарізають на кусочки, солять» Через 2—3 год промивають водою, обсушують, панірують у борошні. Обсмажують на олії з обох боків на сильному вогні. Кладуть у змащену олією сковороду, поливають сметаною, змішаною з навертим на тертці з великими отворами твердим сиром і пасерованим на олії борошном. Посипають меленими сухарями, збризкують розтопленим маслом. Ставлять у жарову шафу на 10—15

    Детальніше …

  • 19 май, 2014 1461

    Філе риби двічі пропускають крізь м’ясорубку, солять, посипають чорним меленим перцем і перемішують. Формують кружальця. На середину кожного кладуть продовгуватий кусочок вершкового масла, формують котлети овальної форми. Змочують в яйцях, панірують у борошні, знову змочують в яйцях і панірують у мелених сухарях. Смажать у великій кількості жиру. Перед подаванням поливають розтопленим вершковим

    Детальніше …

  • 19 май, 2014 2081

    Тушки риби натирають сіллю, посипають чорним меленим перцем. Панірують у борошні і обсмажують на олії з обох боків. Кладуть на порціонну сковороду, змащену маслом або маргарином, навколо викладають нарізану кружальцями смажену картоплю. Заливають сметанним соусом, посипають меленими сухарями, збризкують розтопленим вершковим маслом або маргарином і запікають у жаровій шафі. Перед подаванням

    Детальніше …