Мясні » Берегиня

  • 20 декабрь, 2014 710

    Пряне м’ясо з чорносливом Приготування: 1. Обсмаж цибулю на рослинній олії і додай добре промиті чорнослив і курагу. 2. Свинину наріж тонкими шматочками і через 5 хвилин додай в сковороду. Готуй 25 хвилин. 3. Посолити, поперчити, додай води і туші ще 15 хвилин. 4. Коли вода випарується, додай арахіс, трохи прогрій і подавай на стіл.

    Детальніше …

  • 17 декабрь, 2014 558

    БУЖЕНИНА З ЖУРАВЛИНИМ СОУСОМ Приготування: 1. Свинину промий, ретельно обсуши серветкою. Часник роздягнули на зубчики, очисти. Кожен зубчик разрежь уздовж навпіл і нашпигуйте свинину. М’ясо посолити, поперчити, змасти олією. 2. М’ясо обмотай шпагатом, щоб тримало форму. Помісти в рукав для запікання або оберни фольгою. Розмісти на деку і запікати в духовці протягом 2-х годин при температурі 180 °

    Детальніше …

  • 16 декабрь, 2014 560

    РІЗДВЯНИЙ ГУСАК З ГРУШЕЮ Приготування: 1. Змішай сіль, перець і коріандр, додавши 2 ст. л. рослинного масла. Натри цією сумішшю гусака зовні і зсередини, залиш на 1:00 промаринуватися. 2. Лук-порей наріж тонкими кільцями і спассеруйте на рослинному маслі. Сумішей порей, тертий імбир, дві очищених і нарізаних часточками груші і 1 ст. л. цукру. Виклади суміш у черевце гусака і заший. 3. Поклади

    Детальніше …

  • 14 декабрь, 2014 518

    Взяти шматок свинячої корейки з одного реберної кісточкою. Лосятину і ведмежатини нарізати тонкими скибочками, відбити і замаринувати в лимонному соку з зеленню. На свинячу корейку викласти з одного боку скибочки маринованої ведмедини і копченого шпику, з іншого боку — скибочки лосятини і копченого шпику. Згорнути корейку у вигляді рулету, закріпити зубочисткою, скропити рослинним маслом,

    Детальніше …

  • 14 декабрь, 2014 614

    Тетерів фарширований Оброблену тушку тетерева натерти сіллю, начинити лісовими горіхами, змішаними з дрібними шматочками вершкового масла або сала, цукром. Тушку обкласти тонкими скибочками шпику і обмотати нитками. Підготовлену дичину укласти на деко спинкою вниз і поставити в розігріту духовку. Смажити до готовності від 45 хвилин до 1,5 години. Смажену дичину звільнити від ниток, укласти на

    Детальніше …

  • 13 декабрь, 2014 499

    Рябчики по-аматорськи Приготувати фарш: через дрібне сито протерти суміш з 18 анчоусів, 6 ложок вершкового масла, 600 грамів білого хліба, меленого перцю і мускатного горіха, додати сіль за смаком. Шість рябчиків очистити від пір’я, випатрати, отримані тушки обпалити над відкритим вогнем, начинити фаршем, зашити отвори нитками, а потім смажити у великій кількості будь-якої олії до красивого

    Детальніше …

  • 13 декабрь, 2014 721

    Всі чоловіки мисливці, а значить, в один прекрасний день можуть принести додому дичину. На жаль, не всі балувані господині, зніжені напівфабрикатами з супермаркету, знають, як розпорядитися трофеєм.

    Детальніше …

  • 11 декабрь, 2014 378

    «СПРАВЖНЯ МУЖСКАЯ ЇЖА» — поняття розтяжне Іноді чоловікові хочеться з’їсти великий шматок м’яса з кров’ю, приготований на дикому вогні з великою кількістю пекучих спецій. А іноді — легкий овочевий салатик із зеленим чаєм. Особисто я все ж за м’ясо, але при цьому нічого не маю проти бургундських равликів. У будь-якому випадку, якщо чесно, згадується мамина кухня. Моя мама — класична радянська мама

    Детальніше …

  • 09 декабрь, 2014 437

    Печеня з яловичини з овочами на 6 ПОРЦІЇ ПО 440 ккал Час приготування: 1 годину 50 хвилин 1 Розігрійте 1/2 вершкового масла в глибокій товстостінній жароміцної посуді, обсмажте м’ясо, а потім викладіть в окрему ємність. Зменшіть вогонь, покладіть в казанок цибулю і часник, смажте, помішуючи, до готовності. Посипте борошном, додайте ялівцеві ягоди і чебрець, готуйте хвилину. 2 Влийте вино,

    Детальніше …

  • 07 декабрь, 2014 590

    Кролик по-шотландськи в мультиварці 1. Розрізати кролика на 8 порційних шматків. Кожен шматочок натерти сіллю і перцем. Цибулю і часник очистити і подрібнити. Розмарин розібрати на листки. Кілька листочків подрібнити і відкласти. Скласти в миску шматки кролика, перекладаючи їх цибулею, часником, листочками розмарину і ягодами ялівцю. Залишити на 1 годину. 2. Вийняти шматки кролика з маринаду і

    Детальніше …