Другі страви » Страница 7

  • 22 сентябрь, 2014 553

    Випотрошену тушку курчати нарубують на куски. За годину до смаження солять. Колену порцію панірують у борошні, змочують у льєзоні, посипають меленими сухарями і смажать у великій кількості олії до золотистого кольору. Перекладають у каструлю, кладуть на кожну порцію кусочок вершкового масла, ставлять у розігріту жарову шафу і тушкують, не накриваючи, протягом 10—15 хв. Перед подаванням

    Детальніше …

  • 22 сентябрь, 2014 1202

    М’ясо нарізають на порціонні кусочки, солять і обсмажують на жиру, наприкінці додають томатне пюре. Обсмажене м’ясо разом з пасерованою на жиру ріпчастою цибулею й морквою, нарізаними невеликими кубиками, заливають гарячою водою і тушкують до напівготовності. Кладуть перебране і промите гарячою водою пшоно, чорний мелений перець і доводять до готовності у жаровій шафі. Подають на стіл, посипаючи

    Детальніше …

  • 22 сентябрь, 2014 554

    М’ясо нарізають на кусочки, солять, обсмажують на маслі, заливають сметанним з томатним пюре соусом і тушкують 10 хв. Яблука, нарізані часточками, по два кусочки м’яса, смажені на маслі нарізані кубиками картоплю і цибулю кладуть у горщик, заливають соусом, у якому тушкували м’ясо. Додають перебраний та промитий ізюм та вино, закривають горщик коржем з тіста і ставлять у жарову шафу на 18—20 хв.

    Детальніше …

  • 22 сентябрь, 2014 1551

    М’ясо відбивають, солять, посипають чорним меленим перцем, дрібно посіченим часником, загортають рулетом, перев’язують ниткою, обсмажують на жиру з усіх боків, викладають у сотейник або каструлю. Додають бульйон або воду і тушкують, наприкінці тушкування кладуть лавровий лист. Знявши нитку, нарізають на порції. Подають з комбінованим гарніром або картопляним пюре, поливаючи соком, в якому

    Детальніше …

  • 21 сентябрь, 2014 1251

    М’ясо нарізають широкими порціонними кусками, посипають сіллю, чорним меленим перцем та злегка обсмажують на жиру. На дно сотейника кладуть кусочки сала, на них — битки та пасеровану на жиру дрібно нарізану ріпчасту цибулю. Заливають бульйоном, тушкують до готовності і заправляють тертим часником. Подають разом з цибулею і салом на грінках із житнього хліба, підсмажених на жиру, посипавши дрібно

    Детальніше …

  • 21 сентябрь, 2014 739

    М’ясо нарізають на порціонні кусочки, відбивають, солять, посипають чорним меленим перцем, змочують у яйцях, панірують у борошні і смажать на жиру 15—20 хв. При подаванні поливають розтопленим вершковим маслом і посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки, гарнір — комбінований.

    Детальніше …

  • 21 сентябрь, 2014 1310

    М’ясо ріжуть тонкими кусочками, відбивають, солять, посипають чорним меленим перцем. На середину кожного кусочка кладуть фарш і загортають у вигляді маленького рулету. Панірують у борошні, обсмажують на кулінарному жиру, кладуть у каструлю, заливають томатним соусом, кладуть спеції і тушкують до готовності. Подають з гречаною кашею, поливаючи соусом, що утворився при тушкуванні кручеників.

    Детальніше …

  • 21 сентябрь, 2014 986

    М’ясо нарізають дрібними кусочками, солять, обсмажують на кулінарному жиру разом з борошном і дрібно нарізаною цибулею, складають у каструлю, перемішують з обчищеними нарізаними буряками, заливають буряковим квасом, солять і тушкують до готовності. У кінці тушкування додають чорний перець горошком, лавровий лист. Подають з овочами і соусом, який утворився при тушкуванні шпундри. Зверху посипають

    Детальніше …

  • 21 сентябрь, 2014 955

    Корейку солять, шпигують часником і цибулею, посипають кмином і смажать на смальці у жаровій шафі. Подають буженину гарячою разом з кнедликами. Приготування кнедликів: з борошна, води, яєць, дріжджів, солі замішують тісто і ставлять у тепле місце. Коли тісто підійде, в нього вміщують нарізаний дрібними кубиками білий хліб. Ще раз ставлять у тепле місце. З готового тіста роблять каталки (0,05 кг),

    Детальніше …

  • 17 сентябрь, 2014 822

    Спечи гратен. Раніше гратеном називали корочку, пріпекшуюся до посуду, в якій готували страву. Зараз гратен готують з риби, м’яса, овочів, додаючи вершки і сир. Але обов’язково запікають до золотистої скоринки!

    Детальніше …

  • 17 сентябрь, 2014 501

    Свинина по-валлійському 1. М’ясо наріж шматками як на відбивні. Трохи отбей. Посолити, поперчити. Свіжий імбир натри на дрібній тертці. Змішай з медом. Цією масою натри м’ясо. 2. Яблука очисти від шкірки, видали серцевину, наріж кружечками. Вершкове масло розтопити. З половини лимона вичав сік, додай в масло. Також додай цукор, добре розмішати. 3. Частина яблук виклади на дно дека. Зверху

    Детальніше …

  • 28 август, 2014 503

    Приготування: 1. Пасту відвари до готовності, виклади на блюдо. 2. Рукколу промити, обсушити, порви руками. Помідор і манго наріж. 3. Також наріж кубиками фету. 4 З’єднай всі інгредієнти, посолити, поперчити і додай соус за смаком.

    Детальніше …

  • 27 август, 2014 869

    Приготування: 1. Подрібни цибулю, обсмажити, додати терту на крупній тертці моркву, протушкуй: 2. Подрібни помідори, додай в сковороду, туші хвилину, не заважаючи. Влий стакан води, додай часник, спеції, посоли. Туші на слабкому вогні. 3. Фарш змішай з кускусом і цибулею. Влий півсклянки води, посолити, поперчити, виміси. 4. З перців видали насіння. Наповни фаршем. Постав у каструлю, влий 1,5

    Детальніше …

  • 26 август, 2014 686

    Жовтий, оранжевий, зелений, червоний … Страви з болгарського солодкого перцю популярні в багатьох країнах, але особливо в Угорщині. Приготуй разом з нами. лечо, паприкаш або фарширований перець і пригости своїх друзів і рідних! Приготування: 1. Перець очисти від плодоніжок і насіння, промий, розріж на 4 частини. 2. Підготуй маринад: у воду додай сіль, цукор, оцет і рослинне масло, доведи до

    Детальніше …

  • 26 август, 2014 909

    Приготування: 1. З перцю видали насіння, наріж смужками. Лук подрібнюв. 2. Обсмаж цибулю на рослинній олії, щоб став напівпрозорим. 3. Додай в сковороду перець, туші 10-15 хв. 4. Помідори наріж кубиками, додай в сотейник. Посолити, поперчити, додай паприку і трохи цукру. Через 10-15 хвилин поклади нарізані кружечками ковбаски. 5. Туші 10 хвилин і подавай на стіл.

    Детальніше …

  • 22 август, 2014 672

    Приготування: 1. Свинину одним шматком обсуши паперовими рушниками. Всі спеції, крім гірчиці, змішай. Натри ними м’ясо, потім натри гірчицею. Поклади в каструлю, накрий кришкою і залиш маринуватися в холодному місці на 3-4 години або на ніч. 2. Обсмаж свинину з усіх боків на топленому маслі на сильному вогні до утворення золотистої скоринки. 3. Загорни м’ясо у фольгу, загортаючи краю кілька

    Детальніше …

  • 20 август, 2014 1456

    Приготування: 1. Баклажани наріж кружечками і замочи в солоній воді 20 хв. Обов’язково промий. 2. На сковороді обсмажити фарш 6-7 хв., Додай подрібнену цибулю. Туші 8-10 хв. Помідори натри на крупній тертці, шкірку викинь. Додай до фаршу. Посоли, додай спеції, перемішай, туші 10 хв. 3. На оливковій олії злегка обсмажити баклажани з обох сторін. 4. Картопля очисти, наріж кружечками, трохи

    Детальніше …

  • 10 август, 2014 1438

    М’ясо пропускають крізь м’ясорубку, додають цибулю, сіль, чорний мелений перець, роблять крокети (кульки) і обсмажують їх на маслі. Подаючи на стіл, заливають соусом і посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки. Приготування кисло-солодкого соусу: нарізані моркву і цибулю, борошно пасерують на вершковому маслі, змішують з томатним пюре і розводять кістковим бульйоном. Додають перебрані та

    Детальніше …

  • 10 август, 2014 1169

    Нарізане на кусочки м’ясо солять, перчать, обсмажують на кулінарному жиру. Додають дрібно нарізану пасеровану цибулю, бульйон і тушкують до напів-готовності. Замішують тісто, тонко розкачують його, змащують вершковим маслом і загортають рулетом. М’ясо, смажену на жиру нарізану кубиками картоплю і нарізане на кусочки 5—6 см завдовжки тісто складають у горщик, додають соус, в якому тушкували м’ясо,

    Детальніше …

  • 10 август, 2014 661

    Кусочки яловичини відбивають, панірують у борошні і обсмажують на жиру. Заливають соусом, для приготування якого дрібно нарізану цибулю (половину норми) пасерують на жиру з томатним пюре, додають решту борошна і сік, що залишився після обсмаження м’яса. Тушкують до готовності, додають сметану, відварені і підсмажені з рештою дрібно нарізаної цибулі гриби та грибний відвар. Доводять до кипіння.

    Детальніше …

  • 09 август, 2014 598

    М’ясо нарізають великими кубиками, обсмажують разом із салом на сковороді до утворення рум’яної кірочки і перекладають у каструлю. Заливають буряковим квасом або буряковим настоєм з оцтом, додають нарізану ріпчасту цибулю, заправляють чорним меленим перцем, солять і тушкують до напівготовності. Потім засипають мелені житні сухарі, розмішують і тушкують до готовності. При подаванні поливають

    Детальніше …