Другі страви » Страница 4

  • 13 ноябрь, 2014 1977

    Підготовлену гуску миють і солять. Обчищені яблука розрізають на чотири частини (вийнявши насіннєве гніздо) і фарширують ними гуску, зашивають, кладуть на лист, підливають гарячу воду і печуть у добре нагрітій жаровій шафі. Коли гуска майже спеклася, натирають її товченим часником, обкладають нарізаною кружальцями картоплею, солять і печуть до готовності. При подаванні нарізають на куски,

    Детальніше …

  • 13 ноябрь, 2014 985

    Підготовлену тушку качки натирають сіллю, кладуть разом з нарізаними овочами в сотейник, вливають воду і запікають у жаровій шафі, щоразу поливаючи соком, що утворився. Якщо сік википає, підливають воду. Коли качка готова, овочі виймають і протирають крізь сито, вливають вино, кладуть лавровий лист, кип’ятять. При подаванні качку ділять на порції, поливають соусом і обкладають половинками

    Детальніше …

  • 13 ноябрь, 2014 1444

    Курятина в соусі по-закаряатському М’ясо курки нарізають на кусочки і разом з ріпчастою цибулею обсмажують у сотейнику на кулінарному жиру. Заливають до половини бульйоном і тушкують до напівготовності. Додають сметану, змішану з пасерованим на жиру борошном, червоним меленим перцем, і тушкують до готовності. Подають із соусом, в якому тушкували курку; гарнір — галушки з крутого тіста, змащені

    Детальніше …

  • 13 ноябрь, 2014 1502

    Підготовлену тушку качки натирають Качка сіллю і товченим часником. Яблука миють, обчищають, розрізають на чотири частини, видаляють насіннєве гніздо. Фарширують ними качку, зашивають її, кладуть спинкою на лист або у сотейник, збризкують водою і печуть, щоразу поливаючи соком, що виділяється під час запікання; При подаванні з качки вибирають яблука, а її розділяють на порції і викладають на

    Детальніше …

  • 13 ноябрь, 2014 1813

    Велике філе курки (з кісточкою) зачищають від поздовжніх сухожилків, мале — від плівки і злегка відбивають. Вершкове масло трохи розм’якшують, надають йому овально-продовгуватої форми і охолоджують. На середину великого філе кладуть кусочок вершкового масла, покривають його малим філе і, піднімаючи краї великого, формують сигароподібні котлети. їх змочують у яйцях і панірують у білій паніровці

    Детальніше …

  • 12 ноябрь, 2014 2205

    М’ясо курки пропускають крізь м’ясорубку, додають яйце, а потім ще двічі пропускають крізь м’ясорубку. З фарпіу роблять кружальця, кладуть на них начинку і формують котлети. їх панірують у борошні, змочують у льєзоні (суміші сметани з яйцями), панірують у мелених сухарях і смажать у фритюрі. При подаванні котлету поливають розтопленим вершковим маслом і посипають дрібно нарізаною зеленню

    Детальніше …

  • 12 ноябрь, 2014 627

    Підготовлену курку розрубують на куски, солять і обсмажують на маслі або курячому жиру, заливають соусом сметанним з томатним пюре і тушкують 10—12 хв. Два куски тушкованої курки, нарізані кубиками картоплю, моркву і цибулю кладуть у горщик, заливають соусом, в якому тушкували курку, додають перебраний промитий ізюм. Закривають горщик коржем з тіста (див. рецептуру «Печеня по-кримському») і

    Детальніше …

  • 12 ноябрь, 2014 1027

    Підготовлену тушку курки миють у холодній воді і солять. Потім фарширують, зашивають, зв’язують стегна, прив’язують крила і кладуть у киплячий підсолений овочевий відвар на 20— ЗО хв. Виймають і обсушують. З борошна, солі і води замішують тісто, розкачують і загортають у нього курку, кладуть на лист і ставлять на 1—1,5 год у жарову шафу. Перед подаванням нарізають на куски і оздоблюють зеленню

    Детальніше …

  • 12 ноябрь, 2014 547

    Підготовлену тушку курки солять. На дно каструлі кладуть кусочки сала, зверху — курку грудинкою догори. Вливають воду, додають нашатковані овочі і тушкують ЗО хв. Після тушкування запікають у гарячій жаровій шафі до готовності Якщо курка нежирна, під час запікання на тушку кладуть тоненький кусочок сала. Подають з відвареними макаронами. Викладають їх на кругле блюдо, зверху — порції курки,

    Детальніше …

  • 12 ноябрь, 2014 453

    Підготовлених курчат рубають по два куски на порцію, солять, кладуть у каструлю, поливають розтопленим маслом і смажать у жаровій шафі до напівготовності. Посипають меленими сухарями, заливають сметаною і тушкують до готовності. Для гарніру свіжий зелений горошок перебирають, промивають, додають сметану, оцет, цукор і сіль, кладуть у салатник, посипають звареним круто посіченим яйцем. Подають з

    Детальніше …

  • 12 ноябрь, 2014 471

    Випотрошену тушку курчати нарубують на куски. За годину до смаження солять. Колену порцію панірують у борошні, змочують у льєзоні, посипають меленими сухарями і смажать у великій кількості олії до золотистого кольору. Перекладають у каструлю, кладуть на кожну порцію кусочок вершкового масла, ставлять у розігріту жарову шафу і тушкують, не накриваючи, протягом 10—15 хв. Перед подаванням

    Детальніше …

  • 07 ноябрь, 2014 568

    Халапеньо з сиром в беконі Приготування: 1. Кожен стручок разрежь навпіл уздовж. Ложкою або ножем очисти від насіння. 2. Сир посоли, перемішай. Також можна додати зелень за смаком. Наповни їм половинки перцю. 3. Бекон повинен бути нарізаний тонкими смужками. 4. Загорни наповнені перці в бекон, закрепи зубочисткою, виклади на деко. 5. Запікати в духовці хвилин 20 при температурі 190 ° С.

    Детальніше …

  • 07 ноябрь, 2014 506

    Курячий рулет з бананом Приготування: 1. Розріж грудку вздовж, розверни. 2. Злегка отбей, натри спеціями і сіллю за смаком. 3. З бананів зніми шкірку, виклади цілком на м’ясо. 4. Загорни філе рулетом, закрепи зубочистками. 5. Переклади рулети на фольгу, щільно загорни і запікай на грилі хвилин 20. Не забувай перевертати. 6. Готові рулетики наріж порційними шматочками.

    Детальніше …

  • 07 ноябрь, 2014 871

    КАРТОПЛЯНІ ШАШЛИКИ 1. Змішай соєвий соус, оливкова олія, сіль, білий мелений перець і шматочки червоного пекучого перцю. 2. Картопля вимий, очисти, наріж кружечками. Опусти в маринад на 20-30 хвилин. 3. Бекон наріж шматочками 3-5 мм. 4. Нанізай, чергуючи, картопля і бекон. 5. Смаж на вогні, перевертаючи, до готовності.

    Детальніше …

  • 28 октябрь, 2014 644

    Рулет з гарбузом і чорносливом Приготування: 1. Гарбуз наріж шматочками і злегка припусти на сковороді. 2. Чорнослив залий окропом, дай розмокнути, воду злий. 3. М’ясо разрежь уздовж так, щоб вийшов прямокутний пласт. 4. Накрити харчовою плівкою і отбей. Натри сіллю і перцем. 5. На один кінець поклади чорнослив, трохи загорни м’ясо. Виклади шматочки гарбуза на м’ясо і загорни рулет повністю. Щоб

    Детальніше …

  • 28 октябрь, 2014 427

    Різотто з гарбузом Приготування: 1. Гарбуз очисть, наріж кубиками. Поклади на деко, посолити, поперчити, додати чебрець, скропи оливковою олією і постав в духовку на 20-30 хв. 2. З цибулини, моркви, коренів петрушки, кінзи і стебла селери, 200 г капусти, 2 помідорів і половини гарбузової шкірки звари бульйон. 3. Шалот подрібни, обсмаж на оливковій і вершковому маслі, подрібніть в блендері.

    Детальніше …

  • 28 октябрь, 2014 513

    ПАСТА З ГРИБАМИ Приготування: 1. Відвари спагетті до готовності. 2. На сковороду розчави часник, просмаж і викинь. Обсмаж подрібнену цибулю. 3. Додай нарізаний лук, через пару хвилин — нарізані гриби. Посолити, поперчити. Додай морепродукти, влий вершки. Дай закипіти і потримай на вогні 3-5 хв. Також можна обсмажити морепродукти окремо. 4. Спагеті виклади на тарілку, зверху -гріби з

    Детальніше …

  • 27 октябрь, 2014 381

    ШАШЛИКИ ПО СПІРАЛІ 1. Очищений цибулю пропусти через м’ясорубку, сік процідити. М’ясо наріж шматками, залий цибулевим соком на 1 годину. М’ясо відіжми і переклади в посудину, додай соняшникова олія, приправи, листя м’яти і тонко нарізані лимони. 2.В протягом 10-15 хв перемішуй м’ясо, щоб добре просочилося. Наріж м’ясо тонкими довгими смужками. Потім протягом 10-15 хвилин вимочи м’ясо в соєвому

    Детальніше …

  • 27 октябрь, 2014 451

    Перуанська Сэвиче Приготування: 1. Форель наріж смужками. З лайма вичав сік і залий їм рибу хвилин на 5. Потім вичавіть сік з лимона і вилий в рибу. 2. Цибулю наріж пір’ям, трохи посоли, пам’ятай руками і промий під холодною водою. 3. Помідори наріж кубиками, також трохи посоли, щоб пустили сік. 4. Солодкий перець також наріж кубиками, а оливки — кільцями. 5. Всі інгредієнти з’єднай, додай рибу,

    Детальніше …

  • 27 октябрь, 2014 370

    КУРКА В ГРЕІПФРУТОВОМ МАРИНАДЕ Приготування: 1. М’ясо наріж тонкими довгими смужками. Помідор і перець наріж невеликими шматочками. Лук очисти і наріж кружечками по 5-7 мм. 2. М’ясо посоли, додай спеції і добре перемішай. Влий більшу частину соку, пам’ятай м’ясо руками і перемішай, щоб всі шматочки просочилися. 3. Поклади цибулю акуратно, щоб кружечки не розпалася, перемішай з м’ясом і додай сік,

    Детальніше …

  • 26 октябрь, 2014 594

    Рулет з лосося з перцем 1.Соус вилий в посудину, дрібно наріж перець чилі. Часник також подрібнювай і додай в соус. Потім додай цукор, розмішати. В маринад опусти філе червоної риби, закрий кришкою і постав в холодильник на 1 годину. 2. Наріж філе довгими смужками, щоб зручно було загортати рулети. Солодкий перець наріж смужками. Рибу скропи оливковою олією. Виклади на смужки перець, можна

    Детальніше …