DataLife Engine > Версія для друку > Рибні крученики по-київському

Філе риби з шкірою солять і викладають на нього фарш із рису та яєць або з цибулі і сухарів. Загортають філе рулетом, обв’язують ниткою, змочують в яйцях, панірують у мелених сухарях, обсмажують на вершковому маслі і доводять до готовності у жаровій шафі. Перед подаванням знімають нитку, розрізають на порції і поливають розтопленим маслом.

Приготування фаршу з рису і яєць: зварений на молоці рис солять і змішують з січеними звареними круто яйцями та вершковим маслом.

Приготування фаршу з цибулі і сухарів: дрібно нарізану цибулю злегка обсмажують на вершковому маслі, перемішують ,з меленими сухарями, яйцями, сметаною.

Повернутися назад