Кускус з овочами » Берегиня

Приготування:

Цибулю і моркву очисти і наріж кубиками. Нагрій в казані масло, спассеруйте в ньому цибулю і моркву, часто помішуючи, поки овочі стануть м’якими. Додай крупно нарізані цукіні, перець, помідори і очищені зубчики часнику. Посолити, поперчити, додай корицю.

2. У овочі поллєш воду (400 мл) або бульйон, помішуючи дерев’яною ложкою. Доведи до кипіння на сильному вогні. Додай кускус, добре перемішати. Закрий казан кришкою, зніми з вогню. Дай постояти хвилин п’ять, щоб каша дійшла.

Якщо ти любиш гостре, можеш додати в кускус гострий перець і часник, коли страва знімеш з вогню.