Другі страви » Страница 6

  • 16 октябрь, 2014 404

    РІС С ГРИБАМИ І ОРЕХАМИ 1. Гриби промити, обсушити, наріж пластинками. У сковороді розпусти 1 ст. л. вершкового масла, обсмажити до золотистого кольору. Цибулю і часник подрібнити і обсмажити до напів-прозорості. Додай рис і, помішуючи, смаж 2 хвилини, щоб рис просочився маслом і трохи потемнів. 2. Влий вино, попередньо трохи підігрів. Тримай на вогні до зникнення алкогольного запаху. Рис повинен

    Детальніше …

  • 16 октябрь, 2014 447

    ТУШЕНАЯ БРЮССЕЛЬСЬКА КАПУСТА Приготування: 1. Бекон наріж тонкими пластинками і поклади на розігріту сковороду з оливковою олією. Тримай бекон до тих пір, поки він почне «танути». 2. Цибулину наріж дрібно і додай на сковороду, протушкуй до золотистого кольору. Пармезан натри на дрібну тертку. 3. Качанчики капусти промити, обсушити, розріж навпіл або на чверті. 5. Додай капусту до цибулі і бекону,

    Детальніше …

  • 15 октябрь, 2014 519

    Вареники з вишнями Приготування: 1. З’єднай кефір з яйцями, додай цукор, сіль, ванілін і, підсипаючи поступово муку, заміси тісто середньої консистенції. Ні в якому разі не туге! 2. Загорни тісто в плівку і поклади в холодильник. 3. З вишень видали кісточки. Посип ягоди цукром, дай пустити сік, процідити через друшляк і, додавши в сік сахару, звари на повільному вогні сироп. 4. Тісто виклади на

    Детальніше …

  • 15 октябрь, 2014 427

    Гуляш в угорському стилі Приготування: 1. М’ясо наріж шматочками, обсмажити на рослинному маслі хвилин 15 до утворення скоринки. 2. Очищений цибулю наріж півкільцями, моркву — брусочками, а перець — кубиками. 3. Додай нарізані овочі до м’яса і потушкуй 10-15 хвилин на середньому вогні, прикривши кришкою, щоб м’ясо просочилося соком овочів. 4. Томати натри на крупній тертці (можна використовувати

    Детальніше …

  • 15 октябрь, 2014 493

    РИБА НА ПОДУШЦІ Приготування: 1. Стейк або філе сьомги промий, шкірочку не знімати, але луску очисти. 2. Рибу посолити, поперчити, виклади на сковорідку. 3. Кріп подрібнювати, змішай із сметаною і залий рибу. 4. Туші сьомгу до готовності на слабкому вогні, можна під кришкою. 5. Цукіні вимий, наріж кубиками. З перцю видали насіння, наріж також кубиками, цибулину подрібнити. 6. На сковороді

    Детальніше …

  • 14 октябрь, 2014 541

    ЛІТНЕ РАГУ ІЗ КАБАЧКОВ Приготування: 1. Овочі вимий, обсуши. Кабачок наріж полукружочкамі. З перців видали насіння, наріж невеликими смужками. Морква натри на крупній тертці. Цибулину наріж півкільцями. 2. На розігрітій сковороді спочатку протушкуй до полупрозорості цибулю. Коли піде аромат, додай молоду моркву, протушкуй пару хвилин і додай перець. Знову протушкуй пару хвилин і поклади

    Детальніше …

  • 13 октябрь, 2014 699

    Приготування: 1. Кабачки наріж вздовж тонкими пластинами. Посоли, щоб пустили сік, злегка обсмажити на сковороді. 2. Промий шпинат, обсуши, сир натри на крупній тертці. Трохи сиру відклади. 3. Загорни листочки шпинату, посипані сиром, в кабачкові пластини. Посип рулетики тертим сиром, постав в духовку на хвилин 10, щоб сир розплавився.

    Детальніше …

  • 13 октябрь, 2014 377

    Приготування: 1. Опусти лумаконі в киплячу підсолену воду. Вари за часом, вказаним на інструкції! Мушлі не повинні стикатися. 2. Шпинат протушкуй на сковороді, додай розпарений і промиті родзинки і кедрові горішки (можна будь-які). 3. начинити цією масою лумаконі. Прогрій в духовці, посип зверху тертим пармезаном.

    Детальніше …

  • 09 октябрь, 2014 579

    Оладки з горохом Приготування: 1. Куряче філе відварити до готовності і наріж невеликими шматочками. 2. З борошна, яєць, молока, розпушувача і соняшникової олії заміси гладке тісто, додавши сіль і перець. 3. Зелень подрібнити, додай в тісто, також поклади цілий горошок і трохи кукурудзи для яскравості. 4. Додай в оладки нарізане куряче м’ясо. Вимішати і смаж на сковороді, як звичайні оладки.

    Детальніше …

  • 07 октябрь, 2014 441

    Лосось с картофелем у вершковому соусі Приготування: 1. Сьомгу або форель промити, обсушити, натри сіллю і перцем, збризніть лимонним соком, дай промаринуватися 20-30 хвилин. 2. Картофлель очисти, наріж крупно. 3. Виклади рибу і картоплю на деко, змащене рослинним маслом, і запікай хвилин 20 при температурі 180-200 ° С. 4. На сковороді розтопи вершкове масло. Додай борошно, спассеруй. Влий

    Детальніше …

  • 04 октябрь, 2014 534

    Ніжний киш з цукіні і горішків під сирним соусом 1. Уклади тісто у змащену жиром форму, накрий папером для випічки і посип квасолею. Запікай 10 хв при 1200 ° С. Видали папір і квасолю, печи ще 5 хв. 2. Білу частину цибулі наріж кільцями, кабачок-кружками. Обсмаж цибулю на олії до м’якості. Дістань шумівкою. Обсмаж кабачки, посоли, додай трави. Змішай яйця з вершками і сиром, посолити, поперчити.

    Детальніше …

  • 01 октябрь, 2014 771

    Сібас під соусом Приготування: 1. Лук-шалот наріж часточками. Форму для запікання змасти вершковим маслом. Рівномірно розклади половину лука. Філе сибаса помий, просуши, посолити і поперчити. Виклади в форму, збризніть лимонним соком і присип цибулею, кмином і травами. 2. Даси форму рибний бульйон і щільно закрий зверху фольгою. Запікай філе в духовці протягом 20 хвилин при температурі 180 °

    Детальніше …

  • 01 октябрь, 2014 1287

    М’ясний рулет з зеленню Приготування: 1. Свинину вимий, обсуши. Дуже гострим ножем зріж шкіру. Переверни свинину шкірою вниз, присип м’ясо перцем і сіллю. 2. Шпинат, кріп і петрушку промий під проточною водою, просуши і дрібно наріж окремо. 3. Нарізаний шпинат і рубаний часник спасеруйте на вершковому маслі. 4. Яйця злегка збий з вершками, посоли. 5. Додай до шпинату кріп і петрушку і відразу

    Детальніше …

  • 01 октябрь, 2014 713

    Приготування: 1. М’ясо промий, просуши, наріж кубиками 3×3 см. 2. У глибокій каструлі або казані розігрій рослинне масло. Додай м’ясо і смаж, помішуючи, на середньому вогні. 3. Лук подрібнити. Коли сік, випущений м’ясом, випарується, додай цибулю і обсмажуй близько 5 хвилин. Закип’яти бульйон. 4. Залий м’ясо киплячим бульйоном. Рідина повинна повністю покривати м’ясо, якщо потрібно, часткою

    Детальніше …

  • 26 сентябрь, 2014 633

    Курка в маринаді Приготування: 1. З одного апельсина вичав сік. В нього додай спеції, подрібнений часник, мед і рослинне масло. Відріж пару кілець від другого апельсина і також додай в маринад. 2. М’ясо наріж або залиш цілими (крила, стегенця), перемішай з маринадом, залиш на 2 години. 3. Потім запечи в духовці 30-40 хвилин при температурі 220 ° С. 4. Другий варіант маринаду. У каструлі

    Детальніше …

  • 26 сентябрь, 2014 782

    Приготування: 1. Картопля очисти і звари до готовності. Поки гарячий, розімни в пюре. Додай яйце, сіль, перець і борошно, вимісити тісто. 2. Лук подрібнюв, обсмажити на олії 5 Хвилин. 3. Додай нарізані соломкою моркву, корінь селери і солодкий перець. Смаж 7 хвилин. 4. Додай томат, посолити, поперчити і смаж ще 5 хвилин. 5. Зелень подрібнити, змішай з обсмаженими овочами. 6.

    Детальніше …

  • 26 сентябрь, 2014 417

    Рисова локшина, тайська паста, скляна вермішель — все це назви фунчози. Виготовляють цю локшину з рисового борошна, яскраво вираженого смаку у неї немає, але продукт ситний і корисний: у ньому зберігаються всі корисні властивості рису. Фунчоза дуже популярна в Китаї і Японії. Побутує приказка, ніж длиніше локшина, тим довший життя. На її основі готують масу різноманітних страв: обсмажують,

    Детальніше …

  • 24 сентябрь, 2014 466

    Приготування: 1. Гречану крупу Прокаєв на сухій сковороді. Воду закип’яти, підсоливши і додавши вершкове масло. Акуратно всип гарячу крупу в воду. 2. Цибулю і моркву подрібнюв, обсмаж. 3. Половину гречаної каші виклади в форму, посип тертим сиром, виклади зажарку і мариновані опеньки. Накрий залишилася кашею. 4. Змішай яйця зі сметаною, залий запіканку, посип сиром і дай підрум’янитися

    Детальніше …

  • 24 сентябрь, 2014 438

    Каші знайомі нам з дитинства. Це основні блюда нашого меню. Спробуй приготувати їх по новим оригінальними рецептами! 1. У киплячу підсолену воду всип рис і вари 7-10 хв. 2. Молоко закип’яти, додай в рис, вари до готовності 10-15 хв. Остуди. 3. Білки збий з половиною цукру. Жовтки і цукор, що, а також сир додай в рис і перемішай. 4. Поступово додай збиті білки. 5. Виклади масу по змазаним

    Детальніше …

  • 24 сентябрь, 2014 425

    Приготування: 1. У каструлю з товстим дном налей 1л підсоленої води, дай закипіти. 2. Поступово всип кукурудзяну крупу, помішуючи. Зменшити вогонь і вари поленту 30 хв., Постійно помішуючи. Готова полента почне відділятися від стінок. 3. Виклади в форму для запікання шаром 2-3 см. 4. Лук подрібнюв і обсмажити. Додай овочі за смаком, протушкуй. На поленту виклади тертий сир, зверху-овочі. 5.

    Детальніше …

  • 22 сентябрь, 2014 887

    Підготовлених курчат рубають по два куски на порцію, солять, кладуть у каструлю, поливають розтопленим маслом і смажать у жаровій шафі до напівго-товності. Посипають меленими сухарями, заливають сметаною і тушкують до готовності. Для гарніру свіжий зелений горошок перебирають, промивають, додають сметану, оцет, цукор і сіль, кладуть у салатник, посипають звареним круто посіченим яйцем. Подають

    Детальніше …