Другі страви » Страница 3

  • 09 декабрь, 2014 437

    Печеня з яловичини з овочами на 6 ПОРЦІЇ ПО 440 ккал Час приготування: 1 годину 50 хвилин 1 Розігрійте 1/2 вершкового масла в глибокій товстостінній жароміцної посуді, обсмажте м’ясо, а потім викладіть в окрему ємність. Зменшіть вогонь, покладіть в казанок цибулю і часник, смажте, помішуючи, до готовності. Посипте борошном, додайте ялівцеві ягоди і чебрець, готуйте хвилину. 2 Влийте вино,

    Детальніше …

  • 09 декабрь, 2014 724

    Маринований оселедець 6 ПОРЦІЙ ПО 100ккал ЧАС ПРИГОТУВАННЯ: 30 ХВИЛИН 1 Вимийте дві півлітрові банки під гарячою водою з питною содою або з миючим засобом. Просушіть в духовій шафі при температурі 140 градусів С. 2 Налийте в сотейник 200 мл води, додайте оцет, цукор і запашний перець. Нагрівайте на повільному вогні до тих пір, поки цукор не розчиниться, потім прокип’ятіть протягом 1 хвилини.

    Детальніше …

  • 09 декабрь, 2014 454

    Морозний день приємно провести в засніженому лісі. Приготуйте ситні зимові страви, одягніться тепліше і покличте друзів на пікнік у скандинавському стилі.

    Детальніше …

  • 08 декабрь, 2014 590

    Влити в каструлю 1 л підсоленої води, покласти в неї телячі кістки і рибу, додати зелень І варити на слабкому вогні. У велику плоску каструлю (іспанські господині використовують для цього глибоку залізну сковороду, яку вони теж називають «паелья») покласти половину дрібно нарізаного шпику і розтопити його з двома ложками олії. Курку розділити на досить дрібні шматочки, натерти сіллю й обсмажити.

    Детальніше …

  • 30 ноябрь, 2014 18744

    ПЛОВ З КРЕВЕТКАМИ Дрібно посікти цибулю і моркву, часник та імбир — потри на тертці. Розігрій масло у великому сотейнику, додай підготовлені овочі, імбир, часник, лавровий лист, каррі і паприку і пропассируйте кілька хвилин. Додай рис, а через 5 хвилин — бульйон. Коли закипить, посоли і додай креветки. Накрий кришкою і на мінімальному вогні залиш на 15-20 хвилин. Зніми з вогню і, не знімаючи

    Детальніше …

  • 30 ноябрь, 2014 607

    ИНДЕЙКА З РИСОМ Дрібно поріж тельбухи і обсмажити їх з рисом до напівготовності, поступово додаючи воду. Трохи остудивши, змішай з кубиками сиру, родзинками і фісташками, посоли і додай спецій. Начини сумішшю індичку і заший її. Розтопи вершкове масло, додай до нього сіль, гостру приправу і полів їм тушку. Розігрій духовку до 200 ° С і запікай індичку протягом 1,5 годин. Потім доведи до 180 ° С і

    Детальніше …

  • 30 ноябрь, 2014 600

    Цзяоцзи Заміси туге тісто з підсоленій крижаної води, борошна і постав в холод. Змішай інгредієнти начинки, розкачай тісто і виріж з нього гуртки. У кожен додай по ложці фаршу і скрепі, як вареники. Готуй 10 хвилин на пару або у великій каструлі. Закинь пельмені в окріп. Як тільки знову закипить, додай склянку холодної води. І так три рази, щоб пельмені не лопнули. Подавай з соєвим соусом.

    Детальніше …

  • 30 ноябрь, 2014 687

    ПЕРЦІ ІЗ ПЕЧІ У розпечене на сковороді олію додай кубики цибулі, часнику і спеції. Додай рис і обсмажити до напівпрозорості. Залий підсоленим бульйоном і потримай 10 хвилин. Окремо обсмажити м’ясо і змішай з рисом і рубаними помідорами. Зрізавши верхівки перців, Нафаршируйте їх сумішшю рису і м’яса. Уклади в форму, полів маслом і запікати при температурі 200 ° С приблизно 30 хвилин.

    Детальніше …

  • 25 ноябрь, 2014 790

    КАПУСТА З ГРИБАМИ (Білорусь) Приготування: 1. Квашену капусту залий холодною водою. Провари до м’якості. Якщо м’яка або любиш тверду, можна не варити. 2. Гриби промий, наріж, обсмаж на рослинній олії. 3. Лук-порей наріж кільцями, додай до грибів. Туші 10 хв. 4. Слей воду з капусти. Додай в сковороду з грибами та цибулею. Посолити, поперчити, додай приправи за смаком. Додай 2 ч. Л. куркуми, тоді

    Детальніше …

  • 25 ноябрь, 2014 639

    Солодкий ПЛОВ (Вірменія) Приготування: 1. Сухофрукти перебери, видали кісточки з кураги. Промий у воді. 2. Ядра волоських горіхів трохи докладний, обсмажити на сухій розжареній сковороді або постав на хвилину в мікрохвильовку. 3. Рис промий, звари до готовності, але не перевари. 4. Вершкове масло розтопити в сотейнику. Обсмаж на ньому 3-4 хвилини горіхи. Додай сухофрукти та цукати, помішуючи,

    Детальніше …

  • 25 ноябрь, 2014 506

    Короп з мигдалем і родзинками (Чехія) Тобі знадобиться: цілий короп, 50 г вершкового масла, 50 г мигдалю, 50 г родзинок часник, сіль, мелений перець, рослинне масло, кмин, мелений духмяний перець кориця Приготування: 1. Карпа промий, розріж на шматки. Натри рибу сіллю і перцем. 2. Мигдаль замочити в молоці на 5 хв. Шкірочку видали. Обсмаж горіхи в суміші рослинного і вершкового масла до

    Детальніше …

  • 24 ноябрь, 2014 537

    Домашня ковбаса (Румунія) Приготування: 1. М’ясо і сало наріж шматочками, сало трохи менше, ніж м’ясо. Трохи сала залиш. Часник пропусти через землянку. 2. М’ясо з салом перемішати, посолити, поперчити, додати часник, коріандр та інші спеції. Влий коньяк і добре перемішати. 3. Починаючи кишки фаршем. Щільно НЕ набивай, щоб при запіканні не лопаються. Постав на ніч в холод. 4. прокол ковбасу в

    Детальніше …

  • 24 ноябрь, 2014 538

    Курка під маринадом (Данія) Приготування: 1. Масло розтопи, додай спеції для курки і сіль, перемішати. 2. Вимиту і обсушену курку ретельно натри підготовленим маринадом всередині і зовні. Залиш маринувати в холодильнику на 1 годину. Якщо використовуєш кефір або сметану, залиш птицю на всю ніч. 3. Ніжки і крильця зв’яжи нитками. Курку поклади в рукав, розмісти на деко і поставити в розігріту до

    Детальніше …

  • 24 ноябрь, 2014 402

    Свинина з квашеною капустою Приготування: 1. Закип’ятити 2 л води, додай 4 ст. л. солі, 2 ст. л. цукру, лавровий лист, чорний мелений і запашний перець. 2. У холодний маринад опусти м’ясо постав на 10-12 годин. 3. нашпигуйте м’ясо часником, намаж сумішшю гірчиці з лимонним соком, перцем і фенхелем. 4. Духовку розігрій до 180 ° С. Деко вистели фольгою. На дно поклади нарізану цибулину, потім

    Детальніше …

  • 22 ноябрь, 2014 604

    РИБА З ГАРБУЗОМ Приготування: 1. Філе лосося промий, наріж великими шматками або залиш цільним. 2. Вже очищену гарбуз також наріж кубиками. Провари 5-7 хв. 3. Кріп измельчи, очищену цибулю наріж тонкими півкільцями. Помідор наріж кубиками. 4. Форму змасти рослинним маслом. 5. В форму виклади шарами гарбуз, цибулю, помідори. Рибу виклади зверху. Шари трохи солі. Посип подрібненим кропом або

    Детальніше …

  • 21 ноябрь, 2014 2025

    Холодець з півня Приготування: 1. У холодній воді (200 мл) замочи желатин і залиш для набухання. 2. З курки звари бульйон (1,5-2 л води), додавши цибулину та моркву. Посоли. М’ясо має добре відділятися від кісток. 3. Бульйон процідити. У гарячій воді розчинити желатин. 4. М’ясо наріж шматочками або роздягнули виделкою. Морква і огірки наріж кружечками. 5. В форму виклади нарізані моркву,

    Детальніше …

  • 15 ноябрь, 2014 1032

    Печінку пропускають крізь м’ясорубку, додають припущений рис, пасеровану на маргарині дрібно нарізану ріпчасту цибулю, яйця, мелені сухарі, сіль, чорний мелений перець, перемішують. Формують кульки, панірують у борошні, кладуть у каструлю і обсмажують на маргарині у жаровій шафі. Заливають томатним соусом і тушкують 35—40 хв. Подають, поливаючи соусом, в якому кульки тушкували.

    Детальніше …

  • 14 ноябрь, 2014 625

    Картоплю і моркву варять у шкірці до напівготовності, чистять, нарізають кубиками. Печінку і легені відварюють. Легені нарізають кубиками, печінку пропускають крізь м’ясорубку. Перемішують з пасерованою на олії дрібно нарізаною ріпчастою цибулею, консервованим зеленим горошком. Заправляють товченим часником, солять і наповнюють фаршем кишкову оболонку. Напівфабрикат варять 1—2 хв, а потім

    Детальніше …

  • 14 ноябрь, 2014 2103

    Легені, печінку і варене серце нарізають брусочками або тоненькими кусочками, солять і злегка обсмажують на жиру. Окремо обсмажують дрібно нарізану ріпчасту цибулю, додають її до підготовлених субпродуктів. Заливають гарячою водою або бульйоном і тушкують. У кінці тушкування кладуть чорним мелений перець і лавровий лист. Подають з пшоняною або пшеничною кашею, поливаючи соусом, що утворився при

    Детальніше …

  • 14 ноябрь, 2014 445

    М’ясо промивають, розрубують на кусочки, солять, обсмажують на розігрітому жиру, кладуть у каструлю, заливають гарячою водою, додають злегка пасеровану дрібно нарізану цибулю, томатне пюре і промитий рис. Змішують і тушкують до готовності. Подають, посипавши дрібно нарізаною зеленню петрушки.

    Детальніше …

  • 14 ноябрь, 2014 483

    Куски індички натирають сіллю та чорним меленим перцем, обсмажують на маргарині, кладуть у каструлю і тушкують, доливаючи розмішане з томатним пюре вино. Окремо тушкують дрібно нарізані цибулю і капусту. Коли капуста стане м’якою, додають зварені і нарізані соломкою гриби, розтерту з борошном і розведену грибним відваром сметану, дають ще кілька хвилин прокипіти. При подаванні капусту викладають

    Детальніше …