Другі страви » Страница 15
Грудинку рубають на невеликі кусочки, заливають водою і варять бульйон. Частину сала нарізають дрібними кубиками і смажать до золотистого кольору, потім кладуть печінку, нарізану дрібними кубиками, і все разом смажать протягом 4—5 хв. Промите кілька разів пшоно, обсмажені сало і печінку кладуть у бульйон і варять. За 5—7 хв до готовності додають нарізані соломкою пасеровані на салі моркву,
Детальніше …
Нарізану кусочками свинину обсмажують на салі разом з дрібно нарізаними ріпчастою цибулею та морквою. Перекладають у порціонні горщики, заливають процідженим крізь сито гарячим м’ясним бульйоном, додають злегка подрібнений чорний перець горошком, сіль, всипають перебрану гречану крупу і доводять до кипіння. Накривши горщики кришкою, ставлять їх у жарову шафу на 60—80 хв. Перед подаванням куліш
Детальніше …
У киплячий бульйон кладуть пшоно, кілька разів промите гарячою водою, і варять майже до готовності. Заправляють дрібно нарізаною цибулею, підсмаженою на салі, солять, додають спеції й варять 3—5 хв. Перед подаванням посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки і кропу.
Детальніше …
Хочете приготувати щось незвичайне? Здивуйте рідню і друзів запеченими в духовці синенькими. І не просто запеченими, а ще й фаршированими. Страва корисна, смачна, поживна, вишукана, варта того, щоб нею частували дорогих гостей.
Детальніше …
Бажаєте порадувати свою родину чимось смачненьким і корисним, а часу на приготування бракує. Не біда. Цей рецепт смачних і корисних оладків з кабачків виручить вас. А часу на його приготування ви витратите зовсім мало.
Детальніше …
Усім прибічникам вегетаріанської кухні варто приготувати тушковану квасолю із солодким перцем. Воно дуже поживне, смачне, підійде для тих, хто дотримується постів.
Детальніше …